skip to Main Content

Zorginstellingen

De Rikster Weber Groep maakt van het verleden een belevenis. Jaar in jaar uit maken wij evenementen van diverse organisaties tot een kleurrijke herinnering. Wij brengen het verleden weer even tot leven.

Voor zorginstellingen doen we dit op verschillende manieren: de ene keer organiseren we een middeleeuwse jaarmarkt, waarbij de gasten zich als een Bourgondiër kunnen laven aan een donderschoer. De andere keer organiseren we een oud Hollandse boerenbruiloft, een trouwerij zoals het honderd jaar geleden ging of een oude ambachtsmarkt waarop diverse ambachten van vroeger te aanschouwen zijn.

Een nieuwe dienst die we hebben toegevoegd aan ons aanbod, die de zinnen van onze opdrachtgevers streelt, is de “Verwendag”. Op een verwendag kunnen de gasten zich heerlijk laten verwennen met bijvoorbeeld versgekarnde karnemelk, kaantjes op roggebrood en heerlijke andere hapjes en drankjes. Ondertussen staan onze gastvrouwen en -heren klaar om de gasten te verwennen met een heerlijke handmassage, een voetbad of handverzorging. Op een verwendag wordt door de Rikster Weber Groep extra aandacht gegeven aan lichaam en geest.

Back To Top