skip to Main Content

Stads- en Dorpsfeesten
Hieronder volgen een aantal voorbeelden van stads- en dorpsfeesten in stijlen waar wij ervaring mee hebben:

Middeleeuwse jaarmarkt:
Omdat de Rikster Weber Groep zo omvangrijk en veelzijdig is, kan op elke wens ingespeeld worden. U wilt een middeleeuwse jaarmarkt in uw gemeente? Geen probleem, de Rikster Weber Groep tovert het marktplein om naar die Bourgondische jaren rond vijftienhonderd.

Napoleontisch evenement:
U wilt een ontvangst in de stijl van koning Lodewijk Napoleon? Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat alles volledig in stijl plaatsvindt. Lakeien die het publiek ontvangen en mannen en vrouwen die geheel gekleed zijn in gepaste kledij uit die tijd.

Boerenbruiloft:
Uw organisatie denkt aan een echte boerenbruiloft? Dan krijgt u een echte boerenbruiloft inclusief bruiloftsstoet met paard en wagen, brulftneugers, bruidskoe en brulloftsgangers. Gemodelleerd naar de Oost-Nederlandse traditie.

“Preuverije”:
Wel eens knorhaantjes, donderschoer en kniepertjes geproefd? Een “Preuverije” van de Rikster Weber Groep is een heerlijke belevenis.

De hierboven genoemde evenementen zijn slechts een kleine selectie uit onze ervaring en mogelijkheden, meer voorbeelden vindt u onder het kopje referenties. De Rikster Weber Groep kan grote festiviteiten organiseren voor 100.000 bezoekers waarbij ze 300 medewerkers kan inzetten, maar ook kunt u gastvrouwen inschakelen voor kleinere evenementen.

Back To Top